Sabina Křováková se připomíná novým singlem "Ty, já a kytara"

27.06.2014 09:15 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Už je to více než rok, co se Sabina Křováková stala dosud poslední vítězkou soutěže SuperStar, která se v Česku a na Slovensku vysílala loni na jaře. Po rychle slepeném albu "Sabina", které bylo složeno z předělávek a kvůli smluvním podmínkám vyšlo už pár dní po finále, sice na plnohodnotnou prvotinu stále čeká, připomíná se však alespoň novým singlem "Ty, já a kytara". Ten navazuje na loňský poprockový song "Skřítek".

Rodačka z Děčína si k novince sama napsala text, s hudbou jí pomohli pánové z Creative Music House, jmenovitě Peter Graus, Marian Kachut a Tomáš Zubák. Skladba zatím není k poslechu na YouTube, otestovat ji ale můžete prostřednictvím streamovacích služeb Spotify nebo Deezer, popřípadě rovnou zakoupit přes iTunes.

Kromě vlastní hudební kariéry se interpretka, která ve zmíněné televizní show zaujala hlavně svou energičností a charismatem, připravuje také na roli v muzikálu. Ztvární totiž hlavní dívčí roli Sophie v představení "Mamma Mia!", které by si svou českou premiéru mělo odbýt koncem letošního roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY