Hudební génius Trentemøller vystoupí s live show v říjnu v Roxy

21.06.2014 13:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dánský multižánrový génius, světově uznávaný multiinstrumentalista a progresivní producent Trentemøller zavítá se svou kapelou 2. října do klubu Roxy. Kombinace našlápnutého indie a špičkové elektroniky, to je poznávací znamení Trentemøller Live show. Ve spojení s unikátní vizuální show nás čeká hudební zážitek z kategorie nezapomenutelných.

Anders Trentemøller prošel za svou dvacetiletou kariéru mnoha polohami od indie, post punku, elektroniky, kraut rocku až po současný sound kombinující vše zmíněné mimo jakékoliv škatulky. Nejen tři studiová alba, ale také obrovské množství remixů pro umělce jako Franz Ferdinand, Röyksopp nebo Moby vyneslo Anderse mezi producentskou elitu napříč žánry, a postupně tak dosáhl na prestižní hudební ocenění včetně nominace na Grammy v roce 2010.

Trentemøller live je projekt pětičlenné kapely (kytary, bicí, basa a Anders na klávesy) doplněné o vokalistky a skvělou vizuální a světelnou show dokreslující atmosféru vystoupení několikrát nominovaného na Live Show Of The Year. Máme před sebou horkého kandidáta na klubový koncert podzimu. Byla by chyba nebýt u toho.

Předprodej vstupenek v ceně 590 Kč + poplatky probíhá v sítích GoOut, Ticketpro, Ticketportal, v NoD za zvýhodněnou cenu 600 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY