Giuseppe Ottaviani vydává svůj první živák

20.06.2014 10:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Italský trancový pionýr Giuseppe Ottaviani se vrací s novým albem. Tentokrát jde o živou verzi jeho loňské řadovky "Magenta".

Novinka s všeříkajícím názvem "Magenta Live" vyjde 23. června, a to jak digitálně, tak i ve formě dvoudiskového kompletu. Giuseppe je asi prvním trancovým DJem, který ve svých setech spojuje klasický DJing s live performance. Vzhledem k tomu, že pětatřicetiletý Ital během svých vystoupení prezentuje převážně skladby z vlastní produkce, hraje je pokaždé naživo a předmíchaný má pouze základní beat.

Díky tomuto spojení jsou jeho vystoupení pokaždé jedinečným zážitkem, což prokázal několikrát i před českým publikem. Obsah jeho aktuální živáku ale vznikl hodně daleko od našich hranic. Jde totiž o záznam koncertu z 12. dubna tohoto roku, kdy Giuseppe vystoupil před zástupem několika tisíců fanoušků v argentinském Buenos Aires. Tamějším návštěvníkům nabídl nejen všechny své nedávné hity jako "Love Will Bring It All Around", "Brilliant People" či titulní "Magenta", ale v premiéře i tři novinky - skladby "Passion", "Liverpool" a "In This Together".

Velmi atraktivním bonusem je druhý disk. Ten přinese identické skladby jako první CD, ale v nezkrácených live či klubových editech, tudíž půjde o verze, kterými jistě nepohrdnou především DJové pro své vlastní míchání. Celkem tak komplet, který se bohužel na našem trhu vůbec neobjeví, nabídne osmadvacet tracků. Milovníci klasického trance si ho mohou objednat například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY