Chcete mít za souseda Robbieho Williamse? Kupte si sídlo kytaristy Slashe!

09.06.2015 17:41 - Petra Hubáčková | foto: Geffen Records

Rádi byste si dopřáli něco extra a máte k tomu zbytečných jedenáct milionů amerických dolarů? Pak neváhejte a vydejte se do Los Angeles. Právě tam je totiž na prodej luxusní sídlo slavného kytaristy Slashe, známého díky jeho sólovým počinům nebo z řad slavných Guns N' Roses. Důvodem je jeho rozvod s manželkou Perlou Ferrar, se kterou byl ženatý třináct let.

A právě populární zpěvák Robbie Williams, skandální hvězdička Paris Hilton nebo herec Charlie Sheen bydlí hned vedle. Kytaristovo sídlo v Mulholland Estates navíc není nijak ostudné - disponuje jedenácti tisíci metry čtverečními, ve třech patrech se skrývá šest ložnic, osm koupelen, bazén s venkovním barem, obrovská kuchyň se dvěma ostrůvky a skate rampa. Ve spodním patře je navíc ještě i noční klub s prostorem pro DJs, LED osvětlením a také tyčí pro pole-dance. Nechybí ani profesionální nahrávací studio či vinný sklípek. Pořizovací cena domu v roce 2009 byla 7,3 milionu dolarů.

Odloučení obou manželů probíhá podle dostupných zpráv na docela přátelské úrovni. Pár má dvě děti - syny Londona a Cashe. "Věřím, že Slash udělá pro své děti do budoucna maximum. Netuším, jak bude vyrovnání mezi námi dvěma probíhat, ale jsem si jistá, že pro kluky udělá správnou věc. Rozcházíme se - alespoň prozatím - v dobrém."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY