Živá punková legenda Stiff Little Fingers přijede poprvé i k nám

05.06.2014 13:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Stiff Little Fingers je severoirská punková legenda, která má na svědomí pecky jako "Suspect Device" nebo "Gotta Gettaway". Byla založená v Belfastu v roce 1977 na základech skupiny Highway Star. Vedle kapel jako Clash, Sex Pistols, The Jam, Buzzcocks, Undertones, Sham 69, Stranglers a podobně byli Stiff Little Fingers v popředí celého punkového hnutí. Formaci pomohl i rozhlasový DJ John Peel, který hodně hrál jejich první singl.

Během let prodělala kapela spoustu změn v sestavě a v osmdesátých letech zažila dokonce několikaletou přestávku. Letos ale Stiff Little Fingers nahráli další studiové album s názvem "No Going Back!", na které jim fanoušci přispěli přes Pledgemusic.com. Deska je k dispozici na iTunes a Amazonu a úspěšná parta s ní vůbec poprvé dorazí také do Prahy, kdy 15.listopadu vystoupí od 19:00 v Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 350 Kč + poplatky jsou k zakoupení v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, dále na webech goout.cz a musicbar.cz. V pokladně Lucerna Music Baru je seženete bez poplatku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY