Debutové album BANKS vyjde začátkem září

19.05.2014 09:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americká zpěvačka Jillian Banks, která se v hudební branži ukrývá pouze za svým příjmením, zveřejnila konečně bližší informace o své debutové desce. Fanoušci rodačky z Los Angeles se dočkají již začátkem září.

BANKS svůj debut nazvala "Goddess" a vydá jej v Evropě 5. září. Album v základní verzi nabídne čtrnáct písní, milovníci deluxe edicí se mohou těšit na čtyři skladby navíc. Deska samozřejmě přinese již známé songy "Waiting Game", "Brain", "This Is What It Feels Like", "Change" a "Warm Water". Chybět nebude ani zbrusu nový singl, kterým byla vybrána titulní píseň. Pokud jste ji ještě neměli možnost slyšet, pod článkem nabízíme její lyric video.

Vydání titulu "Goddess" podpoří zpěvačka, která si pozornost získala i nominací v prestižní anketě Sounds Of 2014, také velkým celosvětovým turné. To bude čítat celkem devětadvacet zastávek, díky kterým BANKS zavítá krom Ameriky například i do Belgie, Francie, Dánska, Polska, Finska, Velké Británie nebo sousedního Německa. První koncert je naplánovaný již na 24. května, kdy interpretka vystoupí ve Vancouveru.

Pro úplnost ještě přidáváme tracklist zářijové novinky: Alibi, Goddess, Waiting Game, Brain, This Is What It Feels Like, You Should Know Where I’m Going From, Stick, Fuck Em Only We Know, Drowning, Beggin For Thread, Change, Someone New, Warm Water, Under The Table. Deluxe bonus tracks: And I Drove You Crazy, Fall Over, Before I Ever Met You, Bedroom Wall.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY