Marco Carola přijede 7.5. do Brna

16.04.2002 19:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Supersonic Garage
© facebook interpreta
Po osmnáctiměsíční přestávce se vrací známá brněnská párty Supersonic Garage, která byla první velkou techno akcí na Moravě a vznikla v produkci agentur Mersey a G-Production v roce 1997.

Návrat legendárních "garáží" je naplánován na 7. května, den před státním svátkem, a hlavním hostem bude jeden z nejvýznamějších deseti světových DJů - DJ Marco Carola, který nedávno vydal kritikou velice ceněné album "Open System". Po producentské stránce je Marco Carola řazen mezi absolutní světovou špičku a spolu s Richie Hawtinem,Chrisem Liebingem, Jeffem Millsem a Adamem Beyerem významně ovlivňuje vývoj světové elektronické scény. Dalšími hosty Supersonic Garage 12 budou La-di-da, Kaisersoze a Jerry z brněnské agentury Lunar, rezidentka akcí Mersey Agency Lucca a Orbith z bookingu Bassline.

Po technické stránce je připraven výkonný zvukový aparát Mach Slingshot od pražské firmy Technik, která zajišťuje i světelný park Martin. Garáže Delvita mají vysoký strop a budou dostatečně vytlumeny, tak aby akustika prostoru a hudební zážitek byly co nejlepší. Součástí akce je prostorný chill out, čajovna, venkovní posezení a další zpestření.

Předpokládaný line-up:

19.30 Jerry
21.00 Lucca
22.30 La-Di-Da
00.00 MARCO CAROLA
02.30 Kaisersoze
04.00 Agent
05.30 Orbith
07.00 afterparty - Kaisersoze, Jerry

V týdnu od 29.4. do 7.5. budete na tuto akci na MusicServeru moci vyhrát šest volných vstupenek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY