Orange Warsaw Festival zve na dechberoucí seznam interpretů: od OutKast po Florence And The Machine

15.05.2014 10:43 - Jan Trávníček | foto: facebook.com/pixiesofficial

Orange Warsaw Festival 2014 logo
© wyszlo.com
Nelíbí se vám line-upy českých festivalů? Nadáváte při každém dalším oznámení, které se vám netrefí do vkusu? Pak není nic jednoduššího než se podívat, co se děje za našimi hranicemi! Prázdniny můžete začít třeba ve Varšavě. Právě v hlavním městě našich severních sousedů se totiž od 13. do 15. června koná multižánrová akce zvaná Orange Warsaw Festival. A jací interpreti že budou tvořit její náplň?

Milovníci popu, R'n'B a hip hopu se mohou těšit na znovu sjednocené OutKast, britskou zpěvačku s proříznutou pusou Lily Allen, v Jugoslávii narozenou Ritu Oru, rappera a producenta Timbalanda nebo jeho kolegu Snoop Dogga, který se momentálně toulá po světě se svým reggae alter-egem Snoop Lion.

Rockeři a alternativci jistě nepohrdnou výživnými přednáškami v podání Kings Of Leon, Queens Of The Stone Age, Pixies, Florence And The Machine, Kasabian nebo Hurts, příznivci metalu a jeho odnoží zase ukojí své choutky na Bring Me The Horizon nebo Limp Bizkit. Kdo raději tancuje, pro toho jsou připravené sety Davida Guetty, The Prodigy, DJ set Chase & Status nebo skáčkové legendy Ska-P. Zdá se vám to pořád málo? Pak se podívejte na webové stránky festu, protože kompletní program toho nabízí ještě mnohem víc.

Jednodenní i celofestivalové vstupenky na Orange Warsaw Festival můžete zakoupit třeba zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY