Finální verze "Standing On The Sun" Beyoncé je pecka. Samozřejmě

02.05.2014 08:04 - David Věžník | foto: facebook interpreta

V březnu to byl rok, co se veřejnost dozvěděla, že další tváří oděvní značky Hennes & Mauritz AB alias H&M bude (byla/je) americká zpěvačka, muzikantka, tanečnice a taky-modelka Beyoncé. Ve výsledném spotu Jonase Åkerlunda zněla ukázka nového songu "Standing On The Sun", který napsal Greg Kurstin a (zase!) Sia, který nazpívala samotná paní Knowlesová a jehož různé verze putovaly po World Wide Webu po celý rok. Finální studiovka se ale na Soundcloudu Honey Bey zjevila až teď.

Oproti všem těm demo verzím má finále v některých částech mírně upravenou melodii a slova a hlavně se v ní objevuje rapová pasáž nějakého hostujícího rappera (podle YouTube to je člověk říkající si Mr. Vegas). Jinak na vás čeká starý známý chytlavý reggaetonový beat, návyková melodie a ten skvěle úchylný uhnutý půltón v refrénu. Prostě pecka za osm z deseti.

Jinak, když už jsme u té Beyoncé, vypustila známá diva (například "Diva") také informaci, že vyráží na společné letní turné se svým manželem, panem Knowlesem. Šňůra se jmenuje "On The Run Tour" a startuje 25. června v Miami, což je super zpráva pro všechny naše miamské čtenáře. Další data můžete hltat na oficiálním webu zpěvačky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY