Na vědomost se dává, že Mariah Carey vydá desku tajně po vzoru Beyoncé

27.04.2014 12:09 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Sice se před nedávnem ještě špekulovalo, že loňský beyoncégeddon by mohla letos zopakovat třeba Abba, nakonec to ale vypadá, že desku tak nějak podobně - svým způsobem zčistajasna - vydá Mariah Carey. Buďme tedy připraveni, OK?

Informaci přinesli naši kolegové z Billboardu, když zveřejnili článek, který odhaluje nejrůznější potíže, které popová diva ve spojení s vydáním takzvané all-at-once nahrávky prožívá, a který se honosí titulkem: "Mariah Carey Is Planning a 'Beyoncé'-Style Album Drop (Plus More Revelations from Her Billboard Cover Story)."

"Musím to být já sama, kdo to vše oznámí, zvláště pak jméno kolekce," nechala se slyšet popularizátorka takových hitů jako "Obsessed", přičemž titul bude spojen "s něčím, co vlastním a co je mojí součastí téměř po celý život". Můžeme tedy zatím jen odhadovat, jak se čtrnácté studiové album paní Careyové bude jmenovat, ve volných chvílích pak můžeme analyzovat míru beyoncéizace celé události, která dle našich kolegů z Popjustice dosahuje úrovně takzvané částečné Beyoncé.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY