The Neighbourhood se postarali o skvělý kousek pro soundtrack k úžasnému Spider-manovi 2

01.05.2014 08:13 - Alena Bílková | foto: facebook interpreta

Efekty, hrdinství, oběti, efekty, patos, vtípky, věrnost vlajce Spojených států amerických, vztahy, zase efekty a do toho lítající chlápek, co střílí ze zápěstí vlákna. Opět v kinech. Z nějakého důvodu to funguje už pěknou řádku let. Tvůrci Spider-mana se totiž umí obklopit těmi nejlepšími, hudebními tvůrci nevyjímaje.

Představte si, že točíte film. Koho si v roce 2014 vezmete do soundtrack party? Hans Zimmer je nestárnoucí tah na jistotu. Namixuje dubstep pro případy, kdy vám v žilách koluje elektřina a zaševelí, když se rozplýváte dojetím. Proč přibrat do teamu Pharrella Whilliamse není třeba po předpokládaném úspěchu jeho "G I R L" vysvětlovat. Pak se opatříte jedním z těch snadno stravitelných hitů, který vám odzpívá bud Rihanna, Beyoncé, Shakira nebo Alicia Keys, ono je ve výsledku jedno, která z nich to bude.

Ale ty pravé klenoty si necháte jako bonus. Rozkvétající Phosphorescent a jeho "Song for Zula" je perla číslo jedna. A tu druhou si pošetříte až na úplný závěr, když se v kině rozsvěcí.

Seznamte se s The Neighbourhood. Americký objev roku 2013, který si poctivě klátí svou cestu vzhůru. The NBHD mají všechny předpoklady k tomu stát se kapelou, která si zaslouží respekt. Mix elektra, rocku, klidu, emocí, atmosféry, netradičně vystavěných písní a jasně vyhraněné image. Zadumaná "Honest" je skvělá volba na otevřený konec velkofilmu a začátek vašeho playlistu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY