Lady Gaga by ráda tzv. "ARTPOP, Act 2" dostala k lidem příští rok

20.04.2014 08:44 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Lady Gaga se před pár dny rozhovořila o chystaném albu, takzvaném "ARTPOPu, Act 2". Hlavní myšlenkou jejího rozhovoru pro NRJ Radio byl termín vydání pokračovatele "ARTPOPu", který by autorka hitů jako "Venus" ráda viděla tak do dvanácti měsíců.

"Napsala jsem tolik hudby na 'ARTPOP' a vlastně píšu pořád další. Přemýšlela jsem, že bych to vydala na druhém aktu a teď se zároveň připravuju na turné," nastínila muzikantka. Pakliže vás zajímá, jestli bude znít výsledek podobně jako "Act 1", pak má pro vás slečna Gaga tuto informaci: "Myslím, že to bude hodně odlišné od prvního aktu, proto tomu vlastně říkám 'Act 2', protože je to vývoj. Je pro mě hodně důležité, abyste, vždy když vypustím nějakou novou muziku, slyšeli tu evoluci, protože se pořád měním."

Ke zmiňovanému termínu vydání, který ovšem poněkud narušují jiné aktivity, pak artpoperka měla na srdci toto: "Takže doufám, že se mi podaří dát všechno dohromady v příštím roce a zároveň mám velkou radost z toho, že s Tonym Bennettem na letošek připravujeme společné jazzové album, které se bude jmenovat 'Cheek to Cheek'."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY