Hymna letošní Sensation se zrovna moc nepovedla

30.04.2014 12:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když se taneční halovka Sensation v letošním roce České republice vyhne, čeká ji po celém světě několik monstrózních zastávek. Není tedy divu, že letošní bílé šílenství podpoří i oficiální hymna.

O tu se postarali jedni z aktuálně nejžádanějších electro DJs světa. Na jedné straně jde o úspěšné řecko-belgické sourozenecké duo Dimitri Vegas & Like Mike, které doplňuje teprve sedmnáctiletý DJ a producent Martin Garrix, jenž se i v českém éteru prosadil singlem "Animals".

Jejich společný track pojmenovaný "Tremor" sice již nějaký ten den okupuje první místo na Beatportu, ale osobně si myslím, že všichni zúčastnění mají ve svém repertoáru mnohem propracovanější skladby, než právě tyto tři minuty plochých beatů a agresivní, až rušívé melodie. Celý dojem alespoň malinko vylepšuje vizuál, který přibližuje atmosféru na letošním Ultra Music Festivalu v Miami.

Mimochodem, mladičký Martin Garrix si již velmi brzy odbyde svoji premiéru před českým publikem. Je totiž headlinerem nadcházejícího Magnetic festivalu, který se v Praze uskuteční již 7. května.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY