Vyzkoušejte audioknihy v Audiotéce - knihy, které se čtou samy

13.05.2014 16:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Poslech hudby je oblíbená činnost všech generací. V dnešní době může člověk poslouchat hudbu úplně kdekoliv. Co takhle si zkusit do sluchátek pustit mluvené slovo s příběhem? Trend audioknih, tedy knih namluvených známými herci, pomalu, ale jistě roste. Audioknihy si získávají oblibu u malých i velkých čtenářů, kteří by rádi četli, ale čas nebo povinnosti jim jednoduše nedovolují vstoupit do světa četby papírové knihy.

Tento problém řeší audioknihy, které můžete stejně jako hudbu poslouchat kdykoliv a kdekoliv. Když nemáte náladu na poslech oblíbené hudby, můžete se ušima začíst do oblíbených moderních i klasických literárních děl. Mluvené slovo vám zkrátí čas při cestování vlakem, autem či letadlem. Seznamujte se s postavami před spánkem nebo při zdlouhavém čekání u doktora. Poslouchejte knihu při vašem oblíbeném sportu a zjistíte, že nebudete chtít s cvičením přestat, dokud se nedostanete až na úplný konec napínavého příběhu. Jak bylo uvedeno, audioknihám se můžete věnovat i při těch činnostech, kdy nemáte možnost fyzicky držet tištěnou knihu či čtečku elektronických knih.

Audiotéka.cz je jediná specializovaná služba svého druhu v České republice, která nabízí audioknihy ve formátu MP3 ke stažení do počítačů, chytrých telefonů a tabletů. Nabídka čítá přes 1 900 titulů a stále přibývají další. Každý uživatel Audiotéky si buduje vlastní sbírku audioknih, tzv. Poličku, kde najde všechny zakoupené audioknihy.

Každá audiokniha má ukázku, kterou si posluchač může zdarma vyzkoušet, aby zjistil, zda mu sedí styl hovořícího interpreta. Kromě přístupu přes počítač je možné využít bezplatné mobilní aplikace Audiotéka pro telefony s operačním systémem iOS, Android a Windows Phone 7. Všechny audioknihy je možné stahovat opakovaně po neomezeně dlouhou dobu.

AUDIOKNIŽNÍ BESTSELLERY:

Walter Isaacson - Steve Jobs

Walter Isaacson - Steve Jobs
Na podkladě více než čtyřiceti rozhovorů s Jobsem provedených v průběhu dvou let - a stejně tak interview s více než stovkou členů jeho rodiny, přátel, konkurentů, soupeřů i kolegů - pojednává tato kniha o životě plném vrcholů i propastí a o pronikavě intenzivní osobnosti tvořivého podnikatele, jehož vášeň pro dokonalost a železné odhodlání zcela převrátilo šest odvětví lidské činnosti: osobní počítače, kreslené filmy, hudbu, telefony, počítačové tablety a digitální tisk.

Dan Brown - Inferno

Dan Brown - Inferno
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V dalším pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo od italského renesančního umělce Danteho. Vychutnejte si precizně zpracované propojení dějin umění, kryptologie a napětí.

Don Miguel Ruiz - Čtyři dohody

Don Miguel Ruiz - Čtyři dohody
Kniha vychází ze staré moudrosti Toltéků a nabízí mocný nástroj, který může velmi rychle změnit naše životy a vnést do nich nový zážitek svobody, opravdového štěstí a lásky. Čtyři dohody jsou esencí moudrosti Toltéků, známých po celém jižním Mexiku jako ženy a muži poznání. Jejich dodržováním můžete nečekaně zrychlit postup na své stezce za poznáním. První dohoda: Nehřešte slovem. Hovořte jako osobnost. Říkejte jen to, co si myslíte. Vyhýbejte se užívání slova proti sobě nebo k pomlouvání druhých. Užívejte sílu slova ve jménu pravdy a lásky.

Až do neděle 25. května můžete na musicserveru vyhrát tři poukazy na stažení libovolné audioknihy.

(Placená inzerce.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY