Kylie Minogue vybrala z "Kiss Me Once" druhý singl

08.04.2014 14:02 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Australská diva Kylie Minogue za své aktuální album "Kiss Me Once" sbírá spíše pozitivní recenze, avšak prodej desky nelze postavit pouze na nich a na hitovce "Into The Blue", která se éterem prohání již téměř tři měsíce. Brzy se tak z rádií rozezní její nástupce.

I když to nedávným uvedením klipu k písni "Sexercize" vypadalo, že je o novém singlu rozhodnuto, vše je nakonec jinak. Kylie se rozhodla vybrat jako další vlaštovku píseň "I Was Gonna Cancel", kterou pro ni napsal a produkoval Pharrell. Singlovka bude ke koupi jak digitálně, tak i v limitované edici na CD a do evropských obchodů se dostane 11. května.

Svým rozhodnutím Kylie vypálila rybník všem, kteří doufali, že dalším reprezentantem alba se stane její duet s Enriquem Iglesiasem pojmenovaný "Beautiful". Původně to tak asi v plánu i bylo, protože americká pobočka Warner Music již do některých tamějších rádií poslala proma této písně. Song nakonec v rádiích nebyl zařazen do playlistů a zmiňované promo disky jsou teď velmi lukrativním artiklem na aukční síni Ebay.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY