Trancefusion má i tentokrát svoji hymnu

10.04.2014 15:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V sobotu 19. dubna čeká Prahu asi nejzásadnější trance akce tohoto roku. Vypukne tu totiž další pokračování Trancefusion, tentokrát s podtitulem Power Of Elements.

Celá show se uskuteční v Průmyslovém paláci na pražském Výstavišti a přinese ten nejsilnější line-up v celé historii Trancefusion, který čítá více než dvacet jmen. Headlinery budou například Ferry Corsten či egyptští Aly & Fila, kteří odehrají speciální b2b set s irským kolegou Johnem O' Callaghanem.

Svoji českou premiéru si na Trancefusion odbude i legendární Američan BT, který přijede představit loňskou desku "A Song Across Wires". Dorazí i britský miláček Solarstone, americko-švýcarský DJ a producent Sean Tyas či jeden z největších talentů posledních let - Andrew Rayel. Tento jednadvacetiletý moldavský producent navíc k nadcházející Trancefusion složil i hymnu, kterou si můžete poslechnout pod článkem.

Speciálním hostem trancového šílenství, které bude trvat celých třináct hodin, se stane britský zpěvák Christian Burns. Ten má na svém kontě úspěšnou spolupráci s Tiëstem, Arminem van Buurenem či Paulem Van Dykem a v Praze představí několik skladeb ze svého sólového debutu "Simple Modern Answers".

Lupeny na Trancefusion lze zakoupit v síti Ticketstream ve třech kategoriích. Ty základní pořídíte aktuálně za 1190 Kč, Golden VIP s lepším výhledem a vlastním vchodem a šatnou za 2090 Kč. Pokud chcete mít celý večer konzumaci na baru zdarma, doporučujeme pořídit Diamond VIP, které stojí 3190 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY