K(r)ávoviny: Imogen Heap potřebuje prachy, Ilona Csáková zhubnout

08.04.2014 10:33 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Psali to! Fakt. A kromě toho naši a vaši kamarádi a kolegové hudební kritici bedlivě monitorovali události z tábora 50 Centa, Klaxons, Káji, Republic Of Two, Dusilenky a, samozřejmě, protože se píše tolikátý rok, kolikátý se píše, dojde i na Amy Winehouse anebo Michaela Jacksona.

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Imogen Heap
© facebook interpreta
Novopečená vědátorka Imogen Heap stále usilovně pracuje na svých muzikálních rukavicích. Můžete se na ně kouknout v krátkém filmu. (Dezeen)

A až se vzpamatujete z toho, co jste právě viděli, přispějte autorce mnoha oblíbených písní (např. "Whatever") nějakým tím dolárkem nebo dukátkem, má totiž zatím jen dvacet procent a to je hrozně málo. (Facebook)

Jiní vědci v jiné části zeměkoule se mezitím věnovali studii hiphopového jazyka a zjistili třeba, že rap je čím dál slušnější. A ku*va. (Best Tickets Blog)

Hugh Laurie se, s dovolením, vrací do ČR, Chinaski se, s dovolením, vracejí do školy a Karel Gott se, s dovolením, pochopitelně, vrací do O2 areny. (musicserver, musicserver a musicserver)

Jedna z našich předních div (mimo jiné "2 000") Ilona Csáková. Má velké trápení. Pár kil navíc. Nebrečí kvůli nim, ale vadí jí. A tak si k tomu dělá ještě vrásky. (Šíp)

Můžete si zavzpomínat na Amy Winehouse, jestli chcete. (musicserver)

Sudy hledala celá republika, psali jsme. Abyste z toho taky něco měli. (musicserver)

Bylo to velký!

partyhard

Už jsme slyšeli novou desku Republic Of Two, heč! (musicserver)

Okolí Tábora se dle očitých svědků loni otřásalo v základech, pročež tamní festiválek Mighty Sounds obdržel od hygieniků pokutu. To má za to. (Deník)

Klaxons mají nový klip. (musicserver)

50 Cent milostivě hodlá letos vydat dvě (slovy: dvě) desky. (musicserver)

Ve svých divokých časech Avril Lavigne nazpívala píseň "Breakaway", kterou zcela nepunkově později věnovala Kelly Clarko Clarkson a kterou teď, po letech, vypustila na všechny ty internety. (Popjustice)

Nastávající matka a taky zpěvačka Lenka Dusilová porodí brzy miminko a taky vydá album. (musicserver)

S Michaelem Jacko Jacksonem si na jeho chystané desce zazpívá i Mary Jacko Blige. (Popjustice)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože Mickey byl cool.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY