Ryan Tedder je se spoluprací s Adele zatím dost spokojený

03.04.2014 11:26 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Americký skladatel, zpěvák, producent, multiinstrumentalista, občasný herec a také třeba člen skupiny OneRepublic Ryan Tedder se nedávno podělil s médii o své zážitky ze spolupráce na albu s pracovním názvem "Dvacetněco" britské divy Adele. V zásadě by se jeho postřehy daly shrnout takto: zní to zatím dost dobře a neví se, kdy to bude hotové.

"Neslyšel jsem všechno, co zatím udělala, ale slyšel jsem všechno, co jsme vytvořili společně, a jsem na to stejně pyšný, ne-li ještě pyšnější než na to, co jsme udělali na první (myšleno její druhé - pozn. red.) desce, a výsledek zní lépe než cokoliv předtím," pronesl Tedder v rozhovoru pro MSN Music.

A kdy se tedy můžeme těšit na výsledek? "Nahrávku Adele připravuje v rámci svých časových možností svým tempem a jediným člověkem, který výsledek může prohlásit za hotový, je ona sama a učiní tak v okamžiku, kdy sama uzná za vhodné," odpověděl Ryan.

Kromě frontmana OneRepublic by do chystané Adeliny třetí řadové desky měli trošku mluvit Paul Epworth, Kid Harpoon, James Ford, Phil Collins, Diane Warren anebo Wiz Khalifa. Dílo populární hitmakerky (např. "Chasing Pavements") by se navzdory výše uvedenému prohlášení mezi hladové fanoušky a fanynky mělo dostat ještě letos.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY