Clean Bandit po hitu "Rather Be" vytahují další eso z rukávu v podobě novinky "Extraordinary"

04.04.2014 08:35 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Tak konečně! Až se čtvrtým singlem se formaci Clean Bandit podařilo výrazněji prorazit, když se jejich chytlavá "Rather Be" zakousla do vrcholu hitparádových žebříčků. Nemalé oblibě se hit těší i u tuzemských posluchačů (aktuální devítka v oficiální české chart nechť je tomu důkazem). Britská čtveřice každopádně ví, že v současné době je jejich železo v nejrozpálenějším stavu, tudíž s ničím neotálí a láká na zbrusu novou skladbu.

Pokud je "Rather Be" vaší současnou jarní hymnou, novinka "Extraordinary" může z fleku kandidovat na jeden z největších jamů letošního léta. Ve čtyřech a čtvrt minutě se setkáme s nenásilnou dávkou jemných synthových elementů v popředí s vytříbenou elektro-houseovou produkcí, do níž hlas hostující zpěvačky Sharny Bass sedí jako ulitý. Lehký experiment se smyčcovými instrumenty vzdává hold klasickým hudebním nástrojům, se kterými se setkáme i v doprovodném vizuálu. Ten nás zavede do více či méně exotických krajin, jež předznamenávají blížící se sezónu plnou parných letních dní.

Obě dvě zmíněné písně spolu s předešlými vydanými singly naleznete na debutové desce "New Eyes", která vychází 2. června. Třináctipoložková nahrávka bude vedle standardní verze k dispozici také v deluxe edici, na níž se objeví dalších pět tracků včetně vydařeného remixu "Rather Be" od The Magician.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY