K(r)ávoviny: zásadní prohlášení Mel C k (možnému) comebacku Spice Girls!

26.03.2014 12:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Neuvěříte vlastním očím, až si ho přečtete! Ale nepředbíhejme. Nějaké podstatné události se totiž odehrály i u Kylie v buši, u Bush Kate a samozřejmě u Madonny a Voxela. Pár drobků a drbků na veřejnost pustila taky marketingová oddělení The Horrors nebo Azeaeaaelie Banks.

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Voxel
© facebook.com/voxelmusic
Pan Voxel hledá v "5. songu" slečnu, kterou líbal v barech pro opilce. Chudák. (musicserver)

Protřelá anglická chanteuse (mimo jiné "The Saxophone Song") Kate Bush se rozhodla šokovat. Vyrazí na koncertní šňůru!!! (musicserver)

Po sérii záběrů na sérii vypracovaných pozadí svých spolutanečnic a sebe samé nabízí Kylie Minogue čerstvě sérii záběrů na sérii vypracovaných pozadí různých druhů ptactva, hmyzu a další havěti. A nechybí poutavý, doslova sexercizní komentář. Opravdu! (YouTube)

Ke Kylie ještě jednou - australská diva kvůli pochopitelnému pracovnímu vytížení pravděpodobně nebude moci zasednout do otáčivého křesla v The Voice. Ale možná to nakonec nějak udělá. I když... Nebo... Já-ti-nevim. (Popjustice)

Britští úderníci The Horrors vydají 5. května další "nejlepší album své kariéry". Těšíte se? (musicserver)

Vaši a naši kamarádi z Popjustice dali dohromady seznam desek, které by (pakliže budete mít zájem) mohly upoutat vaši pozornost v rámci letošní Bílé soboty aka Record Store Day 2014. (Popjustice)

Novopečená vynálezkyně Imogen Heap momentálně sbírá chechtáčky na svůj debutový vědecko-hudebně-fantastický projekt neboli muzikální rukavici. (Kickstarter)

Přestávka, koťátka. Koťátka.

koťátka

Mel(anie) C(hisholm) v našem rozhovoru mimo spoustu dalších zajímavých věcí znovu zopakovala zásadní informaci týkající se každoročního možného comebacku Spice Girls, totiž tu, že by k němu mohlo(!!!) dojít. "Další turné Spice Girls by se klidně mohlo uskutečnit," pronesla. Klidně! (musicserver)

Rebelka bez příčiny Azealia Banks vyhrožuje svým haterům, že přes vydavatelské obštrukce nechá svou chystanou desku prostě a jednoduše leaknout na World Wide Web. Poznačte si do diářů datum 15. dubna. (musicserver)

Rebelka s příčinou Madonna rozjitřila pozornost médií obrázkem s nápisem, který může (a nemusí) být názvem nové písničky, a řádky, které můžou (a nemusejí) být textem k nové písničce. (Instagram)

Naděje pětioktávového popu Mariah Adam Lambert chystá desku s überpopovým producentem Maxem Martinem. To by mohlo být docela fajn, ne? (musicserver)

Osobnosti českého a slovenského rapu obdivují Mos Defa, kdyby vás to zajímalo. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože jaro nás dostává. Vás?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY