Slovenský zpěvák + Mel C = velká pecka

21.03.2014 08:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Slovenský skladatel a hudebník Peter Aristone, kterého můžeme znát taktéž jako zpěváka kapely Popcorn Drama, si splnil sen. V pátek 21. března vydává své první sólové album "19 Days In Tetbury", které pojmenoval podle anglické vsi, ve které deska pod dohledem producenta Grega Havera předloni a loni vznikala.

Aristone je prvním slovenským interpretem, který na své album dotáhl i opravdu hvězdné hosty. Spolupracoval totiž s Jamesem Deanem Bradfieldem ze skupiny Manic Street Preachers, švédskou zpěvačkou Emmou Ejwertz a dokonce i s Mel C, bývalou členkou Spice Girls. Jejich společný duet nazvaný "Cool As You" byl vybrán za pilotní singl celé desky a byl opatřen logicky i videoklipem.

Vizuál ke zmiňované písni, který se taktéž natáčel v Anglii, není nikterak náročný. Nedočkáme se ani žádného příběhu, ani velkých efektů, pouze přesně mířených záběrů na oba hlavní protagonisty. To sice zrovna nezní jako velké terno, v případě písně, které nechybí silná melodie a líbivý refrén, to však naprosto stačí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY