Skandinávský objev NONONO se hlásí s debutem "We're Only What We Feel"

16.03.2014 15:12 - Milan Menčík | foto: Per Kristiansen

Ve Švédsku se pouze nevyrábí dobrá auta a nehraje prvotřídní hokej. Je zde k poslechu i spousta skvělé muziky. Vždyť tato krajina dala světu několik nezapomenutelných kapel. Není však živa jen z legend. Hlubiny chladných skandinávských vod vydaly další mladý objev, formaci NONONO. Jejich debutové album s názvem "We're Only What We Feel" se na pultech obchodů objeví už 28. března.

Toto trio je již nějaký čas příjemným překvapením evropských komerčních rádií. Díky singlu "Pumpin' Blood" se stalo globálně známým. Přes komplikovanější zvukový obal lze dohledat, že album vzniklo v chladné Skandinávii.

Vedle jmen jako Icona Pop, Avicii, Robyn nebo Miike Snow je tak NONONO dalším z řady úspěšných švédských interpretů . V čele kapely stojí Stina Wäpling, původně zdravotní sestřička z psychiatrické kliniky. Nástroje pak obstarávají pánové Astma a Rocwell. Prvním počinem v jejich diskografii se stalo EP "Pumpin' Blood", jež obsahovalo i zmiňovaný stejnojmenný hit. Předzvěstí chystané desky je píseň "Hungry Eyes", na jejíž videoklip se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY