Enrique Iglesias si na novou desku pozval Kylie, J.Lo i Flo Ridu

11.03.2014 10:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Enrique Iglesias - Sex And Love
© facebook interpreta
Enrique Iglesias jen pár dní před vydáním své nové studiovky odtajnil její obsah i seznam hostů. V Evropě se můžeme těšit až na patnáct písní a mezi hosty například i na Kylie Minogue.

V pořadí desáté studiové album španělského lamače srdcí dostalo provokativní název "Sex And Love". Proč byl zvolen právě tento název, vysvětluje Enrique následovně: "Chtěl jsem být přímočarý. Název přesně popisuje to, o čem tahle deska je. Od prvního dne, kdy jsem na ní začal pracovat, jsem věděl, že ji nazvu 'Sex And Love'. Najdete na ní písně, které jsou mixem těchto dvou témat. Buď jsou zaměřené na jedno, nebo na to druhé - některé jsou prostě jen o zábavě a mají jasný sexuální podtext, druhé jsou více introspektivní a nostalgické."

Deska, která bude v českých obchodech k mání již od pátku 14. března, bude v základní verzi obsahovat jedenáct písní, její deluxe podoba o čtyři kousky navíc. Produkci alba si mezi sebou rozdělilo hned několik slavných jmen. Několik písní produkovali The Cataracs, některé Descemer Bueno. Na album přispěl i DJ Frank E, RedOne nebo v současné době již neexistující Swedish House Mafia.

Jak to u Enriqueho většinou bývá, ani tentokrát nešetřil na hostech. Pitbull, který je ke slyšení na aktuálním singlu "I'm A Freak", zašteká ještě na dalších dvou písních, nechybí ani Flo Rida, Jennifer Lopez či již zmiňovaná Kylie Minogue. Ta s Iglesiasem natočila píseň "Beautiful", kterou mimochodem nalezneme i na její nové desce "Kiss Me Once", která vychází ve stejný den jako Enriqueho.

Pro úplnost přinášíme i kompletní tracklist. Album "Sex And Love" přinese tyto songy: I'm A Freak (feat. Pitbull), There Goes My Baby (feat. Flo Rida), Bailando (feat. Decemer Bueno & Gente De Zona), Beautiful (feat. Kylie Minogue), Heart Attack, Let Me Be Your Lover (feat. Pitbull), You And I, Still Your King, Only A Woman, Physical (feat. Jennifer Lopez), Turn The Night Up + deluxe edition bonusy: Loco (feat. India Martine), Finally Found You (feat. Sammy Adams), I Like How It Feels (feat. Pitbull & The WAV.s), El Perdedor (feat. Marco Antonio Solis).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY