You Me At Six zboří Prahu už v polovině března

28.02.2014 12:11 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

You Me At Six
© myspace.com
Britská kapela You Me At Six, jež ve své tvorbě míchá pop, punk, rock i post-hardcore, přijede do pražského Lucerna Music Baru. Stane se tak už 13. března, a to při příležitosti proma k jejich čtvrtému albu "Cavalier Youth", které vyšlo před pár týdny.

You Me At Six debutovali už v roce 2008 s nahrávkou "Take Off Your Colours", opravdový průlom ale nastal až před třemi lety, kdy na trh přišla jejich třetí řadovka "Sinners Never Sleep" s velkými hity "Loverboy" a "Bite My Tongue", přičemž na druhém jmenovaném tehdy hostoval i Oliver Sykes, člen hvězdných Bring Me The Horizon. Po nedávném turné s Thirty Seconds To Mars vydali You Me At Six novinku "Cavalier Youth", která zásluhou nově nabytých fanoušků, ale také chytlavého hitu "Lived A Lie", u příznivců punk-rocku v posledních dnech boduje, a formace si tak získává stále hvězdnější renomé.

Zpěváka Joshe Franceschiho na pódiu doplňují hlavní kytarista Chris Miller a basák Matt Barnes. Rytmickou kytaru a doprovodné vokály obstarává Max Helyer, bicí a perkuse zase Dan Flint. Tato nekompromisní pětice naživo slibuje koncert natlakovaný energií, plný zapálenosti do hry a velkých hitů, jenž budou pocházet jak z aktuální řadovky, tak z těch předchozích.

Vstupenky za 468 Kč můžete koupit například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY