Rihanna chystá koncepční album pro animovaný film

27.02.2014 13:30 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Rihanna
© yourhairstyleideas.com
Loni se fanoušci Rihanny na rozdíl od předchozích let nové desky nedočkali, letos jim to však jejich favoritka vynahradí. Zpěvačka totiž připravuje koncepční album pro animovaný film "Home", který vstoupí do kin 26. listopadu.

Kromě doprovodné hudby propůjčí RiRi svůj hlas také jedné z hlavních postav. Ze snímku budou v originálním znění slyšet také hlasy Jima Parsonse, Jennifer Lopez nebo Steva Martina. Režii obstará Tim Johnson. Informace médiím sdělil Jeffrey Katzenberg, představitel společnosti DreamWorks, pod jejíž záštitou filmová novinka vzniká.

Zatím není jasné, zda barbadoská hvězda kromě filmové hudby vydá letos také plnohodnotné studiové album. Podle zákulisních zvěstí však nelze vyloučit, že se její příznivci v tomto roce dočkají hned dvojnásobné porce nových písní.

Naposledy na sebe Rihanna výrazněji upozornila začátkem roku duetem s pěveckou kolegyní Shakirou, s níž nazpívala duet "Can't Remember To Forget You". Před pár týdny k singlu vyšel také odvážně pojatý videoklip, jenž už na YouTube nasbíral přes sto padesát milionů zhlédnutí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY