Nicole Scherzinger změnila vydavatele a pracuje na novém albu

21.02.2014 08:56 - Jakub Polách | foto: facebook interpreta

Nicole Scherzinger
© nicolescherzingermusic.com
Po dvou letech porotcování v britském X Factoru se Nicole Scherzinger se soutěží loučí. Důvod je jednoduchý - chystá nové album. S odchodem Nicole se těžce smiřoval hlavně Simon Cowell, který se jako porotce do letošního ročníku ostrovní verze vrací z USA. Kvůli pokračování v další sérii pěvecké soutěže měla interpretka prý dostat tři miliony liber, ale ani tato nabídka Scherzy nezabránila v pokračování v sólové kariéře. Tu odstartovala po rozpadu Pussycat Dolls v roce 2011 vydáním alba "Killer Love", které ale v její rodné Americe nikdy nevyšlo a jehož následovníka bychom se měli dočkat už letos.

Nové album ale nevyjde pod dosavadní nahrávací společností zpěvačky - Interscope, od níž zpěvačka přechází ke společnosti RCA patřící pod Sony. O změně vydavatele Nicole nejprve informoval Simon Cowell, a dal jí tak za X Factor poslední sbohem. "Máme velkou radost z toho, že se Nicole připojila k rodině Sony. Je to jedna z nejlepších zpěvaček na světě a jsme nadšení z nahrávky, na které právě pracuje," nechal se slyšet ředitel RCA Colin Barlow.

Bývalá frontwoman Pussycat Dolls na desce spolupracuje s producenty The-Dream ("Umbrella", "Holy Grail") a Tricky Stewart ("Single Ladies", "Touch My Body"). První singl by měl vyjít v létě, krátce na to se na pultech obchodů objeví i samotná nahrávka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY