Miloš Novotný a Laura Fan - Valentýnský den

18.02.2014 08:40 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Další řada soutěže Hlas Česko Slovenska už klepe na dveře a jeden z výrazných účinkujících první série Miloš Novotný si asi řekl, že by o sobě mohl dát zase vědět. Společně s novou nadějí české populární hudby Laurou Fan natočil písničku "Valentýnský den", kterou vydal k příležitosti svátku zamilovaných.

"S Milošem se mi spolupracovalo výborně. Jsem velmi ráda za novou zkušenost. Natáčení jsem si opravdu užila, i když byla velká zima," řekla zpěvačka a její pěvecký partner dodal: "S Laurou jsme si skvěle sedli a během natáčení jsme si užili spoustu legrace."

Samotná píseň i videoklip působí hodně naivně a prvoplánově. Už začátek, kdy atraktivní zpěvačka leží v černém spodním prádle v posteli, se viditelně snaží útočit na první signální soustavu mužské populace. Samotná píseň hlasovými harmoniemi v refrénu působí až skoro šlágroidně.

Je pravda, že na zdejším hudebním trhu obecně celkem chybí zpívající mladé dvojice, které by dokázaly oslovit svými písněmi jejich vrstevníky, aby je tematicky spojovaly problémy a radosti hlavně v oblasti lásky. Tato cesta však také není to pravé ořechové. Celková idea projektu nevyznívá špatně, ale chybí jí výraznější propracování. Takto působí až příliš lacině.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY