K(r)ávoviny: obličeje Taylor Swift, všechny vrstvy Shakiry a dění za brněnským orlojem

04.02.2014 12:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Taylor Swift
© wppoo.com
Taylor Swift, zpěvačka, jejíž dubstepové beaty alba "Red" okouzlily redneck sekci poroty Grammy natolik, že jí vynesly nominaci na country album roku, skoro vyhrála i kategorii album roku. Její skoro vítězná reakce baví hladovějící děti v Africe ještě dnes. (sociální sítě)

Jedna z nejuznávanějších a nejvyhledávanějších zpěvaček do filmu Lana Del Rey si na své konto připsala další zářez. Kačer Donald dohodil své sestřence song do nové disneyovky. (musicserver)

Jak jsme naznačili minule, tak se děje. Celý svět píše o Kylie a Shakiře. I my. Dnes trošku vyzdvihneme tu druhou. Ne jen proto, že se k ní vetřela Rihanna, ale hlavně proto, že (s tou Rihannou) už představila i klip. Ten zdůrazňuje, jak moc je důležité v chladnějším počasí vrstvit oblečení. (musicserver a musicserver)

Brno je jedno město v České republice, kde mají na kostele andělíčka, co na lidi vystrkuje prdelku, kde mají olbřímí penis, kterému říkají orloj, a kde mají filharmonii, která hraje Floydy. A celkově stojí za to se tam jet podívat. (Deník)

Cože, cože, cože???!!!

Milovníci nekonečných kolotočů pěveckých soutěží se konečně dočkali odhalení jednoho z největších letošních televizních tajemství, totiž - kdo zasedne v porotě X Factoru. Budou to Ondřej Brzobohatý, Sisa Sklovska, Celeste Buckingham a Oto je-to-maso-pičo-vole Klempíř. Haleluja! (Blesk)

"Jsou tři věci, které se v České republice musí stát každý rok - zvýší se státní dluh, Lucie Bílá vyhraje Slavíka a s velkou slávou přijedou koncertovat Kosheen." (Karel Veselý) S velkou slávou letos Kosheen vyrazí na turné mimo Prahu. O události roku informují vybraná okrajová média. (třeba Topzine)

Nadějná rostoucí hvězdička říkající si Lady Gaga své fanoušky oproti britským harcovníkům teprve sbírá. Pár by jich ráda nabrala i v Česku - v říjnu tedy zatím pouze v Praze. To je město západně od Brna. Je tam taky orloj. (musicserver)

Svůj poslední koncert před exemplárním odesláním na Sibiř dámy z Tatu stylově zahrají při slavnostním zahájení nejhomosexuálnějších olympijských her v historii. (musicserver)

Oblíbený popularizátor písní Cyndi Lauper a Supremes Phil Collins se nabídl, že svojí produkcí zpopularizuje nové písně z chystaného alba "2něco" zpívající maminky Adele. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože Philipa Seymoura Hoffmana jsme měli rádi i u nás v redakci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY