Novinečky ke kávičce: Grammy zepředu i zezadu plus co nového u Bieberů i u Bartošů

28.01.2014 09:42 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Justin Bieber mugshot
© facebook interpreta
V neděli se předávaly Grammy. To jsou ceny, které Národní akademie hudebního umění a věd ještě nikdy neudělila islandské multiumělkyni Björk. Ale třeba Lorde je podle ní super. Albem roku 2013 se stala deska "Random Access Memories" Daft Punk, která je tak nezajímavá, že ji všichni kritici musejí náležitě uznávat (toto stanovisko nevyjadřuje názor redakce, viz náš výroční žebříček, ale nepředbíhejme). (musicserver)

Když jsme u těch Grammy, Ciara je těhotná! Věděli jste to? (Blesk)

A Grammy do třetice a naposled. Jejich moderátorka Beyoncé, která taky trochu zpívá (pro jeden film například přezpívala relativně známou píseň "At Last"), byla se svým manželem Jay-Zm Knowlesem označena za nejvlivnější osobu hudebního průmyslu. (Billboard)

Rozverný rošťák, čůrač do odpaďáků a vrhač vajec, veřejnosti známý jako Justin Bieber, byl zatčen. Jsou v tom drogy, alkohol, rychlá jízda bez řidičáků a odmlouvání policii. A tentokrát už toho mají vyšší instance fakt dost! Zlobidlo jedno! (musicserver)

Mimochodem, prý jsou Justin B. a Miley C. jedna a ta samá osoba. Chudák Robin T.. (sociální sítě)

Co nového u Bartošů? Zuby. Nebo tak něco. Záleží, jak si čtenáři Blesku vykládají slovo stomatologický. (Blesk)

Shakira - Shakira (Deluxe)
© facebook interpreta
O kom se bude hodně psát v roce 2014? O Kylie a Lence Filipové Shakiře. (musicserver)

Pokud by vás čirou náhodou zajímalo, co dělal Mick Jagger v roce 1965, máte jít na Wikipedii. Říká Kámen ("zde") sám. (musicserver)

Venku přituhlo, dokonce napadl sníh, a tak jsme se rozhodli vám doporučit nějaké desky, jejichž poslech je podle nás k padání vloček nejvhodnější. Třeba kolekci letních hitů od Robyn "Body Talk". (musicserver)

Ještě pár dní můžete přesvědčovat kolegu Malara, která deska loňských dvanácti měsíců je podle vás nejlepší. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože Björk možná asi třeba tu Grammy fakt nikdy nedostane.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY