Finští Leningrad Cowboys zavítají v dubnu opět do Prahy

14.01.2014 19:45 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Leningrad Cowboys
© geekdemusique.com
Finští cirkusoví rockeři s nezaměnitelnou image Leningrad Cowboys se rozhodli v rámci svého aktuálního turné zavítat i k nám. Kapela se pyšní nejen svými načesanými číry, klaunskými botami a černými brýlemi, ale i dlouhou řadou žánrově pestrých desek a nezapomenutelnými koncertními výstupy.

Tento třináctičlenný finský gang zamíří v pátek 11. dubna do pražského klubu MeetFactory, aby zahrál průřez svým repertoárem a představil svou poslední, stále aktuální tři roky starou desku "Buena Vodka Social Club". Na konci minulého roku také vydali vánoční desku "Merry Christmas" plnou coververzí svátečních klasik.

V České republice jsou Leningradští kovbojové poměrně častými hosty. Jejich poslední návštěva proběhla v roce 2013 v rámci festivalu Masters Of Rock konaném tradičně v červenci ve Vizovicích. V Praze se naposledy objevili v prosinci 2011 v Kulturním centru Vltavská. Skupina si tak v našich končinách vybudovala již slušnou fanouškovskou základnu, pro kterou bude účast na dubnovém koncertě jistě milou povinností.

Lístky do klubu MeetFactory si můžete do konce ledna koupit za zvýhodněnou cenu 550 Kč v sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY