Podívejte se na "Adore You" Miley Cyrus

26.12.2013 16:07 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus - Adore You
© facebook interpreta
"Když říkáš, že mě miluješ, věz, že já tě miluji více. A když říkáš, že mě potřebuješ, věz, že já tě potřebuji více". Selankový text třetího singlu "Adore You" z úspěšné říjnové desky "Bangerz" Miley Cyrus nenapovídá, že by se doprovodný vizuál po vzoru hitů "We Cant Stop" a "Wrecking Ball" měl nést v kontroverzním duchu. Jenže to by nesměla být Miley Cyrus - jedenadvacetiletá vyplazená rebelka by totiž peprné obrázky natočila snad i k pohádkové Včelce Máje.

Ve svém vánočním dárku fanouškům se polonahá zpěvačka svíjí pod průsvitným prostěradlem, osahává si nejintimnější partie svého těla, a dokonce se při tom natáčí na kameru. Pro zpestření si Miley ještě občas do své přikrývky s gustem kousne nebo předvede svůdné pohledy. Podobně odvážnou podívanou se nebojí zopakovat ani ve vaně. Hannah Montana už je zkrátka velká holka a bude se zřejmě ještě dlouho snažit vykřičet tuto novinu do celého světa.

Třetí video z nahrávky "Bangerz", která v říjnu debutovala na nejvyšší příčce albového žebříčku v USA i ve Velké Británii, uniklo na internet již ve středu 25. prosince, tedy den před oficiální premiérou na VEVU. To Miley řádně rozčílilo. "Všichni víme, že 'Smilers' by zlomili další rekord, kdyby nebylo té za**ané osoby, která nechala uniknout mé video. Vše dobré! Usmívejte se," sdělila vytříbeným slovníkem proslulá interpretka.

Tweetem odkazovala na skutečnost, že její předchozí videoklipy "We Cant Stop" a "Wrecking Ball" překonaly rekordy sítě VEVA v počtu zhlédnutí za prvních čtyřiadvacet hodin od vydání, a také v rychlosti dosažení první stovky milionů přehrání. Druhý jmenovaný snímek navíc tyto maxima stále drží - 19,3 milionu zhlédnutí za jeden den a sto milionů kliknutí za pět dní jsou výkony, které zatím žádné hudební video nedokázalo překonat. VEVO navíc oba zmíněné vizuály začátkem prosince označilo za dva nejsledovanější klipy roku 2013.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY