Beyoncé vydala bez varování nové album. Každá píseň má svůj videoklip

13.12.2013 13:36 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Beyoncé - Beyoncé
© facebook interpreta
"Nové album nevydám dříve, než s ním budu na sto procent spokojená," prohlásila před časem vyhlášená puntičkářka Beyoncé. A den naplnění jejích perfekcionalistických choutek konečně nastal, pátá studiovka totiž 13. prosince dva a půl roku po předchozím počinu "4" konečně vyšla. Nečekaně, bez varování, bez předem zveřejněného singlu. A aby toho nebylo málo, každá písnička už má svůj videoklip.

Čtrnáctipísňová bezejmenná nahrávka je zatím k dispozici pouze digitálně na iTunes, kde si ji můžete pořídit v balíčku se sedmnácti videoklipy. Fyzická cédéčka by se do obchodů měla dostat těsně před Štědrým dnem. Videa natáčela zpěvačka po celém světě - zastavila se třeba v Houstonu, New Yorku, Paříži, Sydney nebo v Riu.

"Je to víc, než jen hudbu slyšet. Když se do něčeho ponořím, okamžitě vidím vizuál nebo sérii obrázků, které se váží k určitému momentu nebo emoci, vzpomínce z dětství, myšlence mého života, mým snům nebo fantaziím. A ty jsou všechny spjaty s mou hudební tvorbou," vysvětluje interpretka svůj ojedinělý audio-vizuální projekt.

Zpěvačka se znovu obklopila věhlasnými spolupracovníky, na vzniku novinky se tak kromě jí samotné podíleli například Pharell Williams, Sia, Justin Timberlake či Ryan Tedder. Tracklist zahrnuje také pět duetů, jako hosty si dvaatřicetiletá diva pozvala svého manžela Jay-Zho, Drakea, Chimamandu Ngozi Adiche, Franka Oceana a samozřejmě i dcerku Blue Ivy.

Pátá studiovka Honey B obsahuje těchto čtrnáct položek: Pretty Hurts, Haunted, Drunk In Love (feat. Jay-Z), Blow, No Angel, Partition, Jealous, Rocket, Mine (feat. Drake), XO, Flawless (feat. Chimamanda Ngozi Adiche), Superpower (feat. Frank Ocean), Heaven, Blue (feat. Blue Ivy).

V níže přiloženém seznamu videí si můžete pustit půlminutové ukázky všech sedmnácti klipů z alba "Beyoncé".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY