Předskokanem zpěváka Milowa bude duo IAN

09.12.2013 12:06 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Milow plakát
© facebook interpreta
Koncert belgického hudebníka Milowa je na spadnutí. Koná se již v úterý 10. prosince v pražském Lucerna Music Baru. Tento večer otevře svým setem české duo IAN z Brna. Máte se tedy opravdu na co těšit. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro.

Milow patří mezi nejúspěšnější evropské zpěváky a skladatele. Svůj úspěch si vybudoval zcela sám, bez pomoci velkého labelu. Svoje debutové album "The Bigger Picture" vydal v roce 2006 pod svým vlastním labelem Homerun Records. Jeho hity "You Don't Know" nebo cover "Ayo Technology" útočí na hudební žebříčky mnoha evropských zemí. A i u kritiky zaznamenávají obrovský úspěch.

Milow kombinuje postupy písničkářství s chytlavými popovými elementy. Tuto kombinaci přivádí k dokonalosti. Jak svou hudbou, tak i svým milým a lidským přístupem si získal miliony fanoušků. Jeho koncerty bývají zahaleny neuvěřitelně přátelskou atmosférou. Je to přesně to, čím je vhodné letošní koncertní sezónu uzavřít.

Pražský koncert Milowa otevře akustické duo IAN z Brna. Toto duo vtrhlo na scénu v netypickém obsazení - kytara a violoncello. Se svým energickým repertoárem se nedávno stali vítězem YouTube festu. I díky této výhře si zahráli na předních českých festivalech i populárním maďarském festivalu Sziget. Jejich debutová deska vyjde co nevidět. IAN budou bezpochyby dokonalým doplňkem tohoto večera.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY