Paul van Dyk opět rekapituluje kompilací VONYC Sessions

06.12.2013 12:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Paul van Dyk - VONYC Sessions 2013
© facebook interpreta
DJ a producent Paul van Dyk ani letos neporušil několikaletou tradici a uplynulý rok rekapituluje kompilací "VONYC Sessions".

Dvoudiskový komplet, který dostal svůj název po Paulově pravidelné rádiové show, tentokrát nabízí ve dvou DJských setech celkem devětatřicet tracků, mezi kterými samozřejmě najdeme i několik úspěšných písniček z produkce tohoto úspěšného Němce, který již za pár dní oslaví své dvaačtyřicáté narozeniny. Kromě Paulových letošních singlů a remixů "VONYC Sessions 2013" přináší největší tranceové a částečně i klubové hitovky od jmen, jako jsou Cosmic Gate, Ferry Corsten, Giuseppe Ottaviani, W&W, Judge Jules, Richard Durand nebo Christian Burns. Česko-slovenské barvy hájí duo Shato & Paul Rockseek, které v letošním roce podepsalo smlouvu s Dykovým labelem Vandit.

Kompilace vychází v pátek 13. prosince nejen digitálně, ale i fyzicky. Do Čech se "VONYC Sessions 2013" dostane v distribuci až někdy v lednu, takže pokud byste si ji chtěli nadělit například ještě pod vánoční stromek, možnost včasné koupě máte v Paulově oficiálním shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY