Lady Gaga si vás chce hřát na prsou: Přiložte hlavu a ona vám pustí své nové album

26.11.2013 18:12 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga - GAGADOLL
© gagadoll.jp
"ARTPOP", nové album Lady Gaga, se sice neprodává tak dobře, jako její předchůdce, ale originální kampaň nechybí ani tentokrát. Nejnovějším lákadlem na elektropopovou desku je tzv. "GAGADOLL".

Jak už název napovídá, jedná se o jakousi "panenku" (viz fotografie nalevo), která je však něčím zvláštní. Tak zaprvé - je v životní velikosti a vypadá více než realisticky, a co více - umí zpívat. Sice ne doslova, ale pokud přiložíte k ňadrům zpěvaččiny kopie hlavu, automaticky začne přehrávat skladby právě z novinkové kolekce.

Na přiložených videích, která se nesou v hororovém duchu, se můžete podívat na proces vzniku a hotový výsledek. Tvůrci GAGADOLL popisují jako první "poslechovou stanici velikosti lidského těla" a obecně se soudí, že má sloužit k propagaci nové nahrávky. Žádné konkrétní plány s plastovou Gagou zatím odtajněny nebyly.

Lady Gaga kromě toho v poslední době vystupuje s novými skladbami, a to především s "Do What U Want", která je novým singlem. Zároveň do světa vypustila informaci, že uvažuje nad vydáním druhé části "ARTPOPu". Prý nahrála tolik materiálu, že by vystačil na další desku. Vše uzavřela přáním vystupovat s oběma alby na svém chystaném světovém turné, které začne příští rok.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY