Skarlett Riot - Rock 'N Roll Queen

20.11.2013 13:22 - Roman Výmola | foto: facebook interpreta

Mladičká metalová sestava Skarlett Riot z Velké Británie uvolnila na internet singl a k němu i klip. "Rock 'N Roll Queen" pochází z debutového alba "Tear Me Down", které vyšlo 25. března letošního roku. Nenechme se ale zmást, i když zpěvačka vypadá jako neviňátko, které neumí do pěti napočítat, má pekelně silný a zvučný hlas.

Už jen z videoklipu se dá usuzovat, jak z dívky srší energie a jak si koncerty a zpěv užívá - na rozdíl od svých kolegů. Ti se tváří neuvěřitelně ztrápeně, znuděně a jsou ve videu tak nevýrazní, že si jich člověk sotva všimne. Podobně je na tom i zvuk Skarlett Riot. Znějí jako každá druhá emorocková či metalová parta, kterých je na hudební scéně plno. Na druhou stranu má hlas Skarlett něco do sebe, a celou sestavu drží nad vodou. Kdyby nebylo jí, kapela by zřejmě neměla vůbec šanci.

Co se ale musí skupině nechat, je fakt, že za svou krátkou existenci toho zvládla už docela hodně. Zahráli pro BBC, na festivalech v Readingu a Leedsu a jako support kapela už cestovala s metalovými jmény, jako jsou The Darkness, Wednesday 13 či Heaven’s Basement.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY