Majk Spirit vydá v prosinci deluxe verzi alba "Nový človek". Druhou desku chystá na příští rok

19.11.2013 09:11 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Majk Spirit - Nový človek (deluxe edice)
© facebook interpreta
Před pár dny uběhly dva roky od vydání sólové prvotiny "Nový človek" Majka Spirita. Materiál pro druhou desku zatím jeden z nejpopulárnějších slovenských interpretů současnosti nachystaný nemá, a tak se rozhodl vydat úspěšný debut v rozšířené verzi.

Deluxe edice, jež vyjde 8. prosince, nabídne fanouškům celkem dvacet skladeb. Kromě výběru z původního počinu přihodil člen formace H16 také pár songů, které vydal v poslední době. Na nosiči se tak objeví například hit "I Was Wrong", a to jak ve verzi se Celeste Buckingham, tak v novější úpravě s Maxem. Posluchači nebudou ochuzeni ani o loňský singl "Všetky oči na mne" nebo spolupráci "I Am The One" s Nironicem a Hajtkovičem.

Kolekci uvádí novinkový videoklip "Beautiful Dreamer", který se natáčel ve Westlake Studiu v Los Angeles, kde vznikla i samotná píseň. V tomtéž studiu před Spiritem kdysi nahrával i někdejší král popu, před čtyřmi lety zesnulý Michael Jackson. Vokály obstarala americká zpěvačka Maysa Leak. Plnohodnotného nového alba by se příznivci populárního rappera měli dočkat příští rok..

Tracklist deluxe verze alba "Nový človek" vypadá takto: Som aký som, Počítaj so mnou, Hip-Hop, Sen (feat. Nironic), Good Vibration, Ženy treba ľúbiť, I Was Wrong (feat. Celeste Buckingham), Free (feat. Delik), Ži a nechaj žiť, Beautiful Dreamer (feat. Maysa Leak), Ja a ty (feat. Celeste Buckingham), Všetky oči na mne, I Am The One feat. (Hajtkovič, Nironic), Všetko spolu hrá (feat. Supa), Jazvy, Hviezdy, Hladam pravdu, I Was Wrong (feat. Maxo), Nový človek Intro, Nový človek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY