Celeste Buckingham vydá v listopadu album "Where I Belong"

29.10.2013 15:56 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Celeste Buckingham
© facebook.com/celeste-buckingham-official
Nedá se říci, že by Celeste Buckingham ve všem kopírovala své slavnější kolegyně a kolegy z branže. O nových deskách Britney Spears, Céline Dion, Avril Lavigne a jiných víme měsíce před jejich vydáním. Ještě předtím, než je mohou obchodníci nabízet zájemcům na pultech prodejen, zpěváci vydávají propagační singly, točí k nim videoklipy a v médiích často měsíce dopředu víří informace tak, aby byli všichni fanoušci na nový albový přírůstek patřičně nažhaveni.

Celeste Buckingham byla i letos hodně vidět. Vydala duety s Majkem Spiritem a sestrou Carmel, pilně se snaží vydobýt si co nejlepší pozici u nás i v Americe a před pár dny získala prestižní cenu MTV EMA 2013, když byla zvolena nejlepší interpretkou z Česka a Slovenska.

Nyní ji čeká boj o titul Nejlepšího umělce z východní Evropy a pokud uspěje, zapojí se i do bitvy o cenu MTV Worldwide Act. Aby své šance znásobila, oznámila na listopad vydání nové desky "Where I Belong". Tu už od 4. listopadu bude propagovat skladba, ke které je už natočen i videoklip - "Crushin' My Fairytale". Navzdory těmto informacím Buckingham dobře ví, že souboje o další ceny nebudou žádnou selankou, ale naopak pořádně lítým bojem.

"V konkurenci vítězů z daleko větších zemí, jako je Rusko, Polsko nebo Rumunsko, to nebude jednoduché. Budu se snažit udělat v nejbližších dnech maximum pro úspěch a o to samé opět prosím i své skvělé fanoušky. Podporovat mě mohou do čtvrtka 31. října. Hlasovat mohou až stokrát denně z každého počítače či mobilního zařízení. Předem děkuji všem za každý poslaný hlas," vzkázala závěrem Buckingham.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY