Megaton Fashion Show vstupuje do svého pátého ročníku

08.11.2013 11:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

mfs 2012
© megatonproduction.cz
Kapely i sóloví interpreti a interpretky libovolných žánrů můžou už od 17. října 2013 přihlašovat své grafické počiny do Megaton Fashion Show 2013 - soutěže o nejlepší hudební design roku. Tato akce se v České republice jako jediná snaží formou soutěže vyhodnocovat český hudební design a přitáhnout k němu tímto způsobem pozornost veřejnosti. Hlásit se mohou samozřejmě i grafičky a grafici osobně, a to do třech soutěžních kategorií - nejlepší merchandise, nejlepší booklet a nejlepší plakát. Návrhy je možné posílat do 31.12.2013 na e-mailovou adresu info@megatonproduction.cz. Prostřednictvím stejného e-mailu je možné získat veškeré informace i posílat tipy na zajímavá trička a booklety, jejichž autory pak organizátorky samy kontaktují.

Vítězové budou vyhlášeni na Megaton Fashion Show dne 30. ledna 2014 v pražském Lucerna Music Baru. Vyhlášení výsledků bude jako vždy spojené s módní přehlídkou. Na molu představí svůj merchandise přihlášený do soutěže muzikanti osobně. V minulých ročnících se v roli modelek a modelů představili například: Tři sestry, Wohnout, Rybičky 48, Toxique, Pipes and Pints, Xindl X, Skyline, Niceland, A Banquet a mnoho dalších.

Dalšími body programu budou koncerty a slavnostní předání originálních hudebních artefaktů, které si již potřetí může veřejnost na internetu vydražit. Jedná se o hudební nástroje, upravené speciálně pro Megaton Fashion Show různorodými osobnostmi českého uměleckého světa. V předešlých letech si fanoušci mohli v aukci ukořistit kytary, které pomalovaly například kapely J.A.R, Vypsaná FiXa, Sunshine, tatér Musa, Lukáš Pavlásek či Vladivojna La Chia.

Výtěžek z dražby a veřejné sbírky věnuje Megaton Production, o.s. již tradičně Nadaci Terezy Maxové dětem. Všichni zúčastnění na Megaton Fashion Show pracují a vystupují bez nároku na honorář. Z darů jsou podporovány konkrétní znevýhodněné děti a pořadatelky disponují detailním vyúčtováním.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY