Ve středu bude Roxy plné českých kapel

23.10.2013 12:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Be Twenty One logo
© facebook interpreta
Roxy vždy stála na straně domácích umělců a kapel a není tedy divu, že se mnoho z nich rozhodlo přispět svým vystoupením k narozeninovým oslavám jedenadvaceti let klubu - Be Twenty One. Program středečního večera s názvem Soundz Czech představí koncerty čtrnácti kapel na netradičních třech pódiích, ale také vernisáž osmi vystavujících umělců - Roxy Visuals - to vše v prostorách klubu Roxy a zdarma.

Jako narozeninový dárek všem fanouškům českých kapel připravil klub Roxy netradiční večírek, na kterém vystoupí nevídané množství kapel, které jsou s Roxy spjaté, ale i ty, které vystoupí v Roxy poprvé. Čtrnáct kapel to rozbalí netradičně na třech pódiích, až nebudete vědět, kam se kouknout dřív. Těšte se i na vernisáž výstavy osmi vystupujících umělců Roxy Visuals. Roxy bude plné kapel, jejich fanoušků, jejich přátel a přátel jejich přátel - prostě večírek jak má být a na kterém nemůžeš chybět.

Soundz Czech v průběhu třetího narozeninového dne Be Twenty One. Tři pódia - jedno velké divadlo.

Vystupující: Bonus & Martin Tvrdý Trio, Make My Heart Explode, Kieslowski, Peter Pan Complex, The Linings, Kyklos Galaktikos, Whispering Of Soul, Were Mute, Kuba Alexa, Niceland, DGSBDS, Ježíš táhne na Berlín, Sothein, Vivien's Shadow a další.

Start: 18:00 (20:00 vernisáž Roxy Visuals)
Vstupné: Zdarma

23.10. Be Twenty One v prostorách NoD:
19:00 Generace FB - 100 Kč
21:00 Nedotknutelní - 250 Kč / 150 Kč
22:00 DJ Bagira (Anežka Hošková)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY