Předkapelou Depeche Mode budou v Praze The Soft Moon

18.10.2013 17:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Soft Moon
© Live Nation
Depeche Mode si pro sérii koncertů po vybraných evropských městech vybrali jako speciální hosty anerickou skupinu The Soft Moon. Kromě Prahy se tato formace představí i ve Vídni, Drážďanech nebo Bratislavě.

The Soft Moon je americká neo-post-punková kapela z Oaklandu, jejíž ústřední postavou je producent, zpěvák, skladatel a instrumentalista Luis Vasquez. Hudba The Soft Moon pokrývá širokou škálu žánrů, včetně krautrocku, post-punku, psychedelie, world music a darkwave. The Soft Moon založil Vasquez jako sólový projekt v roce 2009. O rok později vydali The Soft Moon dva singly, "Breathe the Fire" a "Parallels", a zároveň započali práce na nahrávání debutového LP. Před jeho vydáním Vasquez soustředil energii do budování živé skupiny kolem svého projektu s cílem poskytnout plně smyslové zkušenosti v kontextu živého vystoupení. The Soft Moon do svých koncertů integrovali vizuální prvky včetně projekcí a světelné show. Nahráli tři studiová alba "The Soft Moon", "Total Decay" a "Zeros".

Koncert Depeche Mode se v pražské O2 areně uskuteční 10. února 2014. Vstupenky v rozmezí 1 290 až 1 790 Kč lze zakoupit ve sběrnách Sazka, a.s.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY