Hvězdy z Mig 21, Monkey Busines a další na soundtracku k filmu Výlet

06.03.2002 18:22 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Výlet (soundtrack)
© facebook interpreta
Film "Výlet" režisérky Alice Nellis slibuje být podle prvních recenzí příjemným překvapením letošní úrody českých snímků, přičemž diváci jej v kinech poprvé uvidí 21. března. Hlavní role ztvárnily Iva Janžurová a její dvě dcery Sabina a Theodora Remundovy, ve vedlejších rolích se mihnou třeba Dan Bárta nebo Jiří Macháček.

Stejně jako film bude ale zajímavý i soundtrack k němu. Ten vychází už 18. března a obsahuje písničky z pera Tomáše Poláka, jinak člena kapely Mig 21. Kromě něj je nazpívali sama režisérka (ta napsala i anglické texty), Tonya Graves z Monkey Busines, Milan Cimfe či Pancho, jehož "Co se mi zdá" se stala i ústřední písní filmu. Po výborném soundtracku k "Roku ďábla" tak přijde na trh další zajímavý počin.

Soundtrack k filmu "Výlet" obsahuje tyto skladby: Some Secrets (Tonya Graves), Co se mi zdá (Pancho), Bahno, My Heart Is A Lion (Tomáš Polák), Noc, Bříška, My Dear (Pancho), Forget Destiny (Alice Nellis, Milan Cimfe, Tomáš Polák), Fujara, Tráva roste tmou (Pancho, Tomáš Polák), Pohřeb, Like I Do (Alice Nellis, Milan Cimfe).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY