Sunrise Ave vydají za pár dní další studiovku

14.10.2013 10:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sunrise Ave (Sunrise Avenue) - Unholy Ground
© facebook interpreta
Kvartet Sunrise Ave je konečně zpět. Dva a půl roku po vydání desky "Out Of Style" se na trhu objeví v pořadí čtvrtá studiovka této finské kapely.

Album vyjde již 18. října a dostalo název "Unholy Ground". Pánové na desce, která bude v základní verzi obsahovat jedenáct písní, pracovali s pauzami rok a půl. Zpěvák a frontman Samu Haber nejprve odjel do Londýna, Stockholmu a Los Angeles, kde sbíral náměty pro nové skladby a zaznamenával všechny své hudební nápady. Následně se kapela vrhla na natáčení, které musela absolvovat během velkého světového turné.

Prvním singlem z nového alba se stala píseň "Lifesaver", jehož video přikládáme pod článkem. Dodejme, že album "Unholy Ground" se na evropském trhu objeví hned ve třech verzích. Kromě základní bude k mání i deluxe edice, jež bude obohacena o bonusový disk s živákem. Na něm fanoušci najdou deset písní, které byly zaznamenány během letošní The Big Band Theory Tour. Asi největší zájem ale vyvolá limitovaná edice desky, která kromě deluxe verze alba obsahuje i speciální a striktně limitované tričko. Objednat si ji můžete například zde.

Turné propagující novou desku chystají Sunrise Ave až na příští rok, prozatím je potvrzeno deset koncertů po Německu, Rakousku a Švýcarsku, které se uskuteční v únoru 2014. Do té doby má frontman Samu jiné starosti, přijal totiž úlohu kouče v německé mutaci pěvecké show The Voice, jejíž další sezóna startuje již 17. října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY