Paul McCartney odhalil tracklist svého "New" alba

16.09.2013 08:03 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Paul McCartney
© Mary McCartney
Paul McCartney spolupracoval na svém albu "New" hned se čtyřmi věhlasnými producenty. Takové množství si vybral proto, že se nebyl schopen rozhodnout pro jediného z nich.

"Původní myšlenkou bylo vyzkoušet si práci s několika producenty, jejichž hudbu miluji, abych zjistil, který bude pro mě tím nejlepším. Ale ukázalo se, že se mi skvěle pracuje se všemi," citoval McCartneyho magazín Billboard. "S každým producentem jsme udělali něco úplně jiného, ale nebyl jsem schopen si vybrat a dokončil jsem práci se všemi čtyřmi. S každým z nich jsem se bavil jinak."

Dvanáctipísňová novinka tak bude obsahovat spolupráci Paula McCartneyho s Paulem Epworthem (Adele), Markem Ronsonem (Amy Winehouse), Ethanem Johnsem (Kings Of Leon) a Gilesem Martinem (syn legendárního pátého Beatla George Martina).

"Je legrační, že když přehrávám album lidem, jsou překvapeni z toho, že jsem to skutečně já. Písně jsou hodně rozmanité a nejsou nutně nahrány ve stylu, který mě doteď charakterizoval. Nechtěl jsem, aby to znovu znělo stejně."

Album "New" vyjde 14. října a vy se už nyní můžete podívat na seznam písní, které se na albu budou nacházet: Save Us, Alligator, On My Way To Work, Queenie Eye, Early Days, New, Appreciate, Everybody Out There, Hosanna, I Can Bet, Looking At Her, Road



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY