Patricie vydá v říjnu druhé album

12.09.2013 14:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Patricie
© Parlophone
Zpěvačka Patricie vydá již brzy novou desku. Nástupce téměř tři roky starého debutu "Obamamania" se na trhu objeví v říjnu a bude znít úplně jinak.

Jednadvacetiletá Patricie svoji kolekci nazvala "Iris" a nabídne na ní dvanáct písní. Novinku produkoval Boris Carloff, který také definoval novou tvář této nadané interpretky - z přemýšlivé písničkářky se na své nové desce změní na popovou zpěvačku. "Boris na mě vytáhnul ty svoje mikrofony, na které nahrávala Barbra Streisand nebo Amy Winehouse, pak jsme s klukama z kapely trochu blbnuli a jednu písničku jsme zahrálï v rock'n'rollové verzi a už to bylo," popisuje zpěvačka zrod své hudební proměny.

Sama Patricie, která již brzy z desky představí titulní píseň jakožto pilotní singl, svoji aktuální tvorbu označuje jako vinyl pop. "Při nahrávání desky nás to u každé písničky táhlo ke starým zvukům, které uslyšíte, když si doma pustíte gramofon a dáte do něj vinyl třeba od Beatles," dodává interpretka, kterou budeme moci již brzy vidět i naživo. Lucie Bílá si ji totiž vybrala jako speciálního hosta na svém nadcházejícím Černobílém turné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY