Podívejte se na "Wrecking Ball" Miley Cyrus

10.09.2013 13:35 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus - Bangerz
© facebook interpreta
Když se Miley Cyrus věnovala propagaci své zatím poslední desky "Can't Be Tamed", vyvolávala její snaha působit dospěle jedině ironické úšklebky. S příchodem novinky "Bangerz" se ale vše změnilo. Nejdříve došlo na vyplazený pilot "We Can't Stop", vyprsený následovník "Wrecking Ball" z něj však dělá zábavu pro děti.

Za vším stojí videoklip, který je snad kontroverznější než předcházející nevinná party. Miley je v novince totiž valnou část stopáže zcela nahá. Text k baladě vzala doslovně, a proto se většinu času houpe právě na demoliční kouli a vyzpívává si při tom svůj žal. Ani tentokrát nezkrotila svůj neposedný jazyk - několikrát totiž olízne kladivo, kterým následně boří zdi. Na internetu se nyní horlivě diskutuje, kterou část lidského těla asi onen nástroj má představovat.

Dospělé slečně Cyrus se nyní hodně daří. S prvním klipem nové éry se jí podařilo přepsat rekord v počtu zhlédnutí na YouTube v rámci prvního dne od jeho uveřejnění. Chvíli poté Disney hvězdičku porazili chlapci z One Direction, ovšem ty svou Koulí smetla jako domeček z karet. Osm hodin před koncem prvního dne totiž měla na kontě více jak třináct milionů přehrátí a číslo bude ještě růst.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY