Zedd a Hayley Williams lákají ukázkou na nový singl

06.09.2013 18:31 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Zedd feat Hayley Williams - Stay The Night
© gigwise.com
O netradičním spojení rockerky Hayley Williams a taneční hudby jsme už psali. Společný singl hlavní hvězdy Paramore a německého DJe Zedda vyjde pod názvem "Stay The Night" 10. září, již nyní však dvojice nabízí k poslechu déle než minutu trvající ukázku.

Představu, jak bude přibližně novinka znít, si můžete vytvořit poslechem níže přiloženého videa. Skladbu zařadil Zedd na deluxe edici svého alba "Clarity", která vyjde na konci září. Zhruba ve stejnou dobu by zatím podle neoficiálních informací měl být zveřejněn také videoklip ke zmiňovanému duetu s rusovlasou interpretkou. Kromě příprav vlastního materiálu pomáhá rodák z Kaiserslauternu také Lady Gaga s dokončením jejího očekávaného alba "ARTPOP".

Hayley Williams si do studia odskočila z koncertních pódií, v tuto dobu totiž stále hojně koncertuje s domovskou formací Paramore, a propaguje tak úspěšnou dubnovou eponymní nahrávku. Aktuálně se populární trojice po jihoamerické šňůře vrátila do Evropy, mimo jiné vystoupila také na iTunes festivalu v Londýně. Od října čeká kapelu velké severoamerické turné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY