Máte chuť zajít 'na jedno' se Skyline? Můžete

02.09.2013 12:39 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

plakát festivalu
© facebook interpreta
V sobotu 7. října se v Praze na nádvoří pivovaru Staropramen uskuteční festival Smíchov Open Air se spoustou zajímavých kapel a množstvím doprovodného programu. Jedna z formací se rozhodla poskytnout svým fanouškům nevšední zážitek. Skyline vás zve 'na jedno'. Tak neváhejte.

Pokud si chcete vychutnat rezavou vodu přímo se svými oblíbenci, máte jedinečnou možnost. Skyline totiž pořádají soutěž, ve které stačí, aby soutěžící dosáhli plnoletosti a napsali co nejvtipnější text, pro jaký účel by si s kapelou chtěli připít.

Desítka nejlepších získá zadarmo vstup pro sebe a doprovod do areálu pivovaru Staropramen, kde se celý festival v sobotu 7. září koná. Navíc obdrží vouchery do restaurace Staropramen Potrefená husa. Samozřejmě nechybí již v perexu zmíněné setkání se svými idoly a připití si tradičním českým nápojem. Celý festival v sobě samozřejmě zahrnuje i vystoupení jiných kapel a interpretů a bohatý doprovodný program.

"Do pivovaru Staropramen se vracíme po roce a půl, bude to pro nás takové loučení s festivalovým létem. Taky jsme hodně zvědaví a těšíme se na fanoušky, se kterými se setkáme po koncertě," prozradila Marka Rybin, zpěvačka Skyline. Přípitky pro kapelu posílejte nejpozději do čtvrtka 5. září 2013 do 12:00 na e-mail staropramen@prkonektor.cz. Do předmětu napište heslo "Na jedno s kapelou". Více informací o soutěži, včetně jejích pravidel, naleznete na www.staropramen.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY