Dash Berlin obohatil poslední album o remixy i bonusové DVD

29.08.2013 10:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Dash Berlin - #musicislife #deluxe
© facebook interpreta
Holandský DJ, producent a remixér Dash Berlin vydal v minulém roce svoji druhou řadovku nazvanou "#musicislife", z které vyšlo více než deset úspěšných singlů. Není tedy divu, že nyní vychází její deluxe podoba.

Dash Berlin je jeden z nejproduktivnějších holandských zástupců trance, proto je i nová verze jeho alba pojmenovaná "#musicislife #deluxe" napěchována velkým množstvím bonusového materiálu. Především jde o dvě nové skladby, jmenovitě o nedávný hit "Steal You Away" a singlovou novinku "Jar Of Hearts", což je cover asi dva roky starého hitu Christiny Perri.

Fanoušky jistě potěší i bonusové audio CD, kde najdou hned patnáct remixů. Z velké části jde o remixové rádiové úpravy, které vyšly společně s jednotlivě vydanými singly, v několika případech jde o úplně nové remixy, které jsou na CD k mání úplně poprvé. Mezi remixéry najdeme taková jména jako Ferry Corsten, Protoculture, Arctic Moon, Shogun, W&W nebo Alexander Popov.

Asi nejhezčím bonusem je ale přibalené DVD. Na něj Dash Berlin zařadil dvanáct videoklipů k singlům z tohoto alba, velkou fotogalerii a speciální, téměř čtyřicetiminutový videomix, na který se můžete podívat pod článkem.

Komplet “#musicislife #deluxe“ se do českých obchodů dostane v distribuci v polovině září, v Evropě je v prodeji již od 23. srpna. Kdo nemá chuť čekat několik týdnů, může si album hned objednat zde. Zájem o něj jistě budou mít i ti, kteří před časem zareagovali na výzvu vydavatelství a poslali mu fotku z nějakého vystoupení, kde viděli právě vystoupení Dash Berlina. Z nich sám interpret totiž vybral desítky a těmi zaplnil rozsáhlý booklet.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY