Oasis se dohromady nedají ani kvůli výročí

19.08.2013 13:42 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Oasis
© facebook.com/OasisOfficial
V příštím roce to bude dvacet let, co vyšla slavná deska kapely Oasis s názvem "Definitely Maybe". Sourozenci Liam a Noel Gallagherovi kvůli tomu vypouštěli do světa bubliny v podobě spekulací, že by alespoň z tohoto důvodu mohli nakrátko oprášit slávu ze zlatých devadesátých let a vyjet na společné turné.

Nakonec se koncertní šňůra s největší pravděpodobností konat nebude. Noel Gallagher prohlásil, že v současnosti se kolem případného reunionu formace neděje zhola nic, ale zároveň ani nevyvrátil, že by se Oasis někdy v budoucnu na koncertní pódia mohli vrátit. Návrat Oasis prý nijak nesouvisí s penězi. "Kdo ví, co se stane třeba za dvacet let. Jenže za dvacet let mi bude šedesát. A tou dobou už, doufám, budu v důchodu," řekl Noel Gallagher.

Formace Oasis udávala směr hudby devadesátých let. V novém tisíciletí narůstal počet sporů mezi oběma vznětlivými bratry a vše vyvrcholilo na festivalu Rock En Seine v roce 2009. Tam se sourozenci pohádali v šatně a od té doby si jedou každý po své vlastní ose. Noel Gallagher s formací High Flying Birds a Liam s partou, která si říká Beady Eye.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY